Hva gjør vi

Team UCan utdanner og coacher enkeltmennesker på en måte slik at det blir en ønsket, positiv endring, som er varig.

Teamer som f.eks.:

  • Personlig utvikling
  • Karriere
  • Helse/livsstil
  • Personlig relasjoner/forhold
  • Økonomi

Team UCan jobber også med idrettsutøvere og utøvende kunstnere som mentale trenere.

Hvem er vi

UCan Coaching & NLP Academy består av mennesker med unike ferdigheter i effektivt å bidra som katalysatorer i personlig utvikling og endringsprosesser. Team UCan består av et team av mennesker med kompletterende bakgrunn og utdanning med en fellesnevner, nemlig en lidenskap om å bidra til resultater hos mennesker i «bevegelse» ved hjelp av NLP.

Team UCan innenfor personlig utvikling er:

  • Eli Haals: NLP fagansvarlig, coach og mental trener
  • Dina Krokli: Ansvarlig for coaching av barn
  • Magnus Haals: Utdanningsassistent NLP undervisning, coaching/mental trening av ungdom og idrettsutøvere/utøvende kunstnere
  • Helene Aure:  Ernæringsfysiolog og ansvarlig for helse og livsstilsendringskurs

 

Eli Haals - Ucan

Eli Haals

Eli har ansvaret for UCan sin NLP-utdanning og kurs til privatpersoner.

Hun er en av få New Code NLP trenere i Europa og trenet direkte av NLP-grunnlegger John Grinder. Eli er opptatt av hele menneske, og jobber som coach og mental trener i tillegg til at hun underviser.

NLP Trener ITA, Approved New Code NLP Trener, NLP Master Coach
Daglig leder

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få info om våre kurs og NLP utdanninger.

Dette får du

009-chart

Undervisning i små grupper

Kvalitet i undervisning og resultater - og dermed en viktig årsak til fornøyde kunder - er at vi underviser i mindre grupper, fra 8-12 deltakere. Dette sikrer en intensiv undervisning i et trygt miljø med plass til å diskutere detaljer og nyanser.
Ucan

Verktøy

NLP er et håndverk med krav til mestring av verktøyene i en tett læreprosess med NLP-trener og ressurspersoner på samlingene. Vår filosofi er at dette er den beste måten å lære på i tillegg til en induktiv læringsmåte.
Ucan – Fornøydhetsgaranti

Fornøydhetsgaranti

Fornøyde kunder er vårt varemerke. Vi har aldri opplevd annet enn meget fornøyde studenter. Det skal imidlertid være helt uten risiko for deg å starte din NLP-utdanning hos UCan. Hvis du i løpet av de 2 første av i alt 3 samlinger på NLP Practitioner ikke skulle være fornøyd, så refunderer vi deg den betalte kursavgiften uten ytterligere diskusjon.
016-certificate

International sertifisering ITA

UCan er et såkalt Certifying Member av ITA - International Trainers Academy. ITA er NLP-gründer John Grinders initiativ for å sikre kvaliteten på NLP-utdanningen slik han ønsker det. Ansvarlig for NLP utdannelse hos oss, Eli Haals, er en av få New Code NLP ITA trenere i Europa.

Hva sier våre studenter?

stine2

Stine Stenberg Jacobsen

Student

Stine er akkurat ferdig med 1. året på sin bachelorutdanning i HR og organisasjonspsykologi.

Stine hadde behov for å få tilbake fokus på fremtiden og fremtidige mål. Etter lang tid med digital undervisning var dette en stor utfordring. 

Stine, hva var årsaken til at du tok kontakt med oss i UCan?

Årsaken til at jeg oppsøkte en coach var fordi jeg trengte en som kunne hjelpe meg med å fokusere på fremtiden og fremtidige mål. Jeg trengte hjelp med å sortere forskjellige tanker og finne motivasjonen og driven jeg har hatt tidligere.

Vi hadde mange møter på Teams. Hvordan opplevde du forløpet av våre samtaler?

Jeg opplevde forløpet som spennende og til tider litt utfordrende. Jeg fikk reflektert masse, fikk mange gode tips underveis og opplevde en god forståelse. Det jeg satt mest pris på var å snakke med Eli som er profesjonell men likevel føle meg trygg og godt tatt vare på. Jeg utførte en spennende personlighetstest som førte til at jeg lærte meg selv å kjenne enda bedre.

Nå har vi avsluttet coachingen:  Stine -  hva skjer nå videre med deg, og hva vil du si til andre som oppplever å være i samme situasjon som deg?

Nå er jeg lettet fordi jeg har oppnådd de målene jeg satt meg og faktisk gjenomført. Jeg skal fortsette å fokusere på meg selv og brukte triksene jeg har lært fra Eli om å skyve bort bekymringer som jeg ikke får gjort noe med.
fem

Nora Jørgensen

Student

Nora studerer årsstudium i psykologi på 1. år.

 Nora slet med motivasjonen etter en lang periode med digital undervisning – og hadde behov for  hjelp til å ta bevisste og riktige valg for veien videre. Hun fant hos UCan det hun søkte og anbefaler nå varmt coaching til andre i en tilsvarende situasjon.

Nora, hva var årsaken til at du tok kontakt med oss i UCan?

Jeg kontaktet UCan fordi jeg slet med motivasjonen; var alene med mine tanker etter lang tid med digital undervisning. Jeg hadde nådd et punkt hvor jeg trengte klarhet om mål og mening i livet; om hva som er viktig for meg, svarer Nora og fortsetter; I søket etter klarhet om mål og løsninger på veien videre er det sjelden venner og familie som er riktige å snakke med. Jeg trenge en nøytral person, uten egen oppfatning om hva som er riktig for meg, til å både lytte og stille meg utfordrende spørsmål for å åpne opp nye perspektiver for meg. I tillegg var det veldig befriende å dele tanker og si tingene slik jeg hadde det der og da, sier Nora ettertenksomt.

Nora, du og jeg hadde mange møte på Teams. Hvordan opplever du forløpet av våre samtaler?

Min opplevelse var veldig positivt. Jeg fikk hjelp til å sortere tankene mine, å få klarhet og bevisste tanker til å sette meg konkrete mål. Vi brukte jo også tester og verktøy, det var gøy. Nå har jeg fått teknikker jeg kan bruke videre i livet, som kan hjelpe meg når jeg står fast, sier Nora.

Nå har vi avsluttet coachingen:  Nora -  hva skjer nå videre med deg, og hva vil du si til andre som oppplever å være i samme situasjon som deg?

Nå skal jeg fortsette studiene og benytte alle de teknikker jeg har lært underveis hos Eli og UCan. Coaching er noe jeg sterkt kan anbefale, avslutter Nora.
Stian

Stian Hakestad

Byggingeniør/ NLP Master Coach

Jeg opplever at jeg har fått en mye bedre forståelse rundt mitt eget liv og min væremåte, hvorfor jeg gjør som jeg gjør og at jeg kan velge å reagere på min omverden.

Jeg vet nå at det er grunner for at mennesker føler slik de føler, og at de handler deretter. Dette øker min trygghet i meg selv og gir meg en ro i situasjoner hvor jeg hadde vært stresset tidligere, terningkast 6.

Min NLP-reise hos Ucan Coaching & NLP Academy har vært fantastisk fra første dag. Da jeg startet var jeg sliten, midt i en sorgprosess og i tillegg var det mye stress på jobb.

Her fikk jeg endelig gått i dybden i meg selv, oppleve andre gjøre det samme, og jeg turte endelig å også kjenne på det vonde.

Tiden hos UCan har gitt meg nye bånd, flotte opplevelser og nye vaner i hverdagen som har vært mitt alfa og omega for å kunne leve et godt liv videre.

Jeg har lært utrolig mye om meg selv, og hvordan jeg kan hjelpe andre. Dette gir meg en trygghet og det er godt å kunne bidra til noe større enn seg selv.

Det har vært flotte toner, gode samtaler og fine stunder med Ucan-gjengen som jeg har blitt en del av. NLP-trener og ressurspersoner har virkelig gitt av seg selv, noe som har gitt meg som deltaker mye.

Vil absolutt anbefale de som måtte ville og trenge et frisk pust, en endring eller som bare dras mot å hjelpe de rundt seg til noe bedre til å starte på utdanningen til Ucan. Dette får du utbytte av uansett hvilken jobb du har og hva du vil bruke det til, selvutvikling er så viktig og føles så bra med den nye innsikten man får.
IMG_1138 2

Jan-Erik Sandnes

Salg - Teknisk
For meg har dette vært en personlig reise og utvikling. Det har gitt meg verktøy og teknikker som kan benyttes videre i livet. Om du tenker på coaching, kunnskap og eller eventuelt utdanning. Mitt råd er se på dette nå, ikke utsett avgjørelsen. Ucan har et fantastisk tilbud som passer for alle. Lykke til.
IMG_1130 2

Maria Shanti-Kleppe

Salg/rådgiver/kunderservice
Å få delta på mental trening kurset var mitt første møte med Ucan, Eli og Magnus!
Det var fantastisk givende og motiverende, de få dagene ga meg så enormt mye! Det viktigste med å få delta var den opplevelsen av at dette er så viktig, så enkelt men allikevel så vanskelig - dette vil jeg gjøre mer av! De dagene hjalp meg til å se meg selv fra utsiden, bevisstgjøre mine verdier og ressurser, faktisk få meg selv til å kjenne og føle at det jeg vil - det klarer jeg!
Nå har jeg gjennomført NLP practitioner, og er veldig klar for Master practitioner til høsten.
Du Eli, har så langt lært meg å ta i bruk egne verktøy, hente frem det jeg har - og det er ikke så lite. Det er godt å kjenne at jeg kan bruke mine erfaringer på godt og vondt til noe positivt, ved hjelp av mental trening og riktig bruk av verktøyene mine så vil jeg bli en bedre utgave av meg selv, og ikke minst nå så langt jeg vil!
Tusen takk! Jeg gleder meg til fortsettelsen!❤️
Elin Kristoffersen / Ucan

Elin Kristoffersen

Jobbspesialist Kirkens Bymisjon, Drammen
Det eneste jeg angrer på, er at jeg ikke tok denne utdanningen før! Jeg sitter igjen med så mange enkle verktøy for å bedre mitt eget og andres liv, mitt syn på meg selv og omgivelsene er endret, noe som har gitt langt bedre relasjoner og en tryggere utgave av meg selv. Gjennom 15 år som coach i karriereveiledning har jeg tatt mange kurs, men denne NLP-utdannelsen  har utviklet meg mest personlig og gitt meg de beste praktiske verktøyene for å bedre andres livssituasjon. Om du lurer på å ta et kurs for å bli en bedre utgave av deg selv, så vil jeg på det sterkeste anbefale NLP-utdanning hos UCan! Min hverdag er endret, det kan din også.
Hilde Anette Langfeldt / Ucan

Hilde Anette Langfeldt

NLP Master Practitioner
For meg begynte NLP-eventyret med et Livsstilsendringskurs i Spania i regi av UCan Coaching & NLP Academy. Der fant jeg fort ut at det var mer enn mat-og treningsvaner som måtte gjøres noe med. Det å få en innsikt i hvilket fantastisk verktøy NLP er,  ja både for bruk til selvhjelp og i mang en setting med andre mennesker, det gjorde sitt til at jeg valgte å gå hele veien og bli NLP Master Coach. Og hvorfor valgte jeg å reise helt til Drammen når jeg bor i Kristiansand? Først på grunn av den gode atmosfæren som NLP Trener Eli skaper i gruppene. Viktige verdier for meg som Trygghet, Tillit, Glede og Takknemlighet er alltid å finne hos UCan. Det at de tilbyr en international sertifisering ITA var også medvirkende årsak for meg som ønsker å jobbe i utlandet som coach i tillegg til Norge. Og å få være i «NLP-Bobla» hele tiden mens jeg var på skolen, slippe å reise hjem til hverdagen,  var for meg helt fantastisk! Kan absolutt anbefales! NLP har for meg vært en eventyrlig reise i mitt indre jeg, den tar faktisk aldri slutt og  jeg lærer kontinuerlig. NLP er et verktøy som jeg ønsker at alle mennesker skal lære og ta i bruk. Det er som ordtaket sier…… Riktig Verktøy er over halve jobben!