Hva gjør vi

Team UCan utdanner og coacher enkeltmennesker på en måte slik at det blir en ønsket, positiv endring, som er varig.

Teamer som f.eks.:

  • Personlig utvikling
  • Karriere
  • Helse/livsstil
  • Personlig relasjoner/forhold
  • Økonomi

Team UCan jobber også med idrettsutøvere og utøvende kunstnere som mentale trenere.

Hvem er vi

UCan Coaching & NLP Academy består av mennesker med unike ferdigheter i effektivt å bidra som katalysatorer i personlig utvikling og endringsprosesser. Team UCan består av et team av mennesker med kompletterende bakgrunn og utdanning med en fellesnevner, nemlig en lidenskap om å bidra til resultater hos mennesker i «bevegelse» ved hjelp av NLP.

Team UCan innenfor personlig utvikling er:

  • Eli Haals: NLP fagansvarlig, coach og mental trener
  • Dina Krokli: Ansvarlig for coaching av barn
  • Magnus Haals: Utdanningsassistent NLP undervisning, coaching/mental trening av ungdom og idrettsutøvere/utøvende kunstnere
  • Helene Aure:  Ernæringsfysiolog og ansvarlig for helse og livsstilsendringskurs

 

Eli Haals - Ucan

Eli Haals

Eli har ansvaret for UCan sin NLP-utdanning og kurs til privatpersoner.

Hun er en av få New Code NLP trenere i Europa og trenet direkte av NLP-grunnlegger John Grinder. Eli er opptatt av hele menneske, og jobber som coach og mental trener i tillegg til at hun underviser.

NLP Trener ITA, Approved New Code NLP Trener, NLP Master Coach
Daglig leder

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få info om våre kurs og NLP utdanninger.

Dette får du

009-chart

Undervisning i små grupper

Kvalitet i undervisning og resultater - og dermed en viktig årsak til fornøyde kunder - er at vi underviser i mindre grupper, fra 8-12 deltakere. Dette sikrer en intensiv undervisning i et trygt miljø med plass til å diskutere detaljer og nyanser.
Ucan

Verktøy

NLP er et håndverk med krav til mestring av verktøyene i en tett læreprosess med NLP-trener og ressurspersoner på samlingene. Vår filosofi er at dette er den beste måten å lære på i tillegg til en induktiv læringsmåte.
Ucan – Fornøydhetsgaranti

Fornøydhetsgaranti

Fornøyde kunder er vårt varemerke. Vi har aldri opplevd annet enn meget fornøyde studenter. Det skal imidlertid være helt uten risiko for deg å starte din NLP-utdanning hos UCan. Hvis du i løpet av de 2 første av i alt 3 samlinger på NLP Practitioner ikke skulle være fornøyd, så refunderer vi deg den betalte kursavgiften uten ytterligere diskusjon.
016-certificate

International sertifisering ITA

UCan er et såkalt Certifying Member av ITA - International Trainers Academy. ITA er NLP-gründer John Grinders initiativ for å sikre kvaliteten på NLP-utdanningen slik han ønsker det. Ansvarlig for NLP utdannelse hos oss, Eli Haals, er en av få New Code NLP ITA trenere i Europa.

Hva sier våre studenter?

IMG_1138 2

Jan-Erik Sandnes

Salg - Teknisk
For meg har dette vært en personlig reise og utvikling. Det har gitt meg verktøy og teknikker som kan benyttes videre i livet. Om du tenker på coaching, kunnskap og eller eventuelt utdanning. Mitt råd er se på dette nå, ikke utsett avgjørelsen. Ucan har et fantastisk tilbud som passer for alle. Lykke til.
IMG_1130 2

Maria Shanti-Kleppe

Salg/rådgiver/kunderservice
Å få delta på mental trening kurset var mitt første møte med Ucan, Eli og Magnus!
Det var fantastisk givende og motiverende, de få dagene ga meg så enormt mye! Det viktigste med å få delta var den opplevelsen av at dette er så viktig, så enkelt men allikevel så vanskelig - dette vil jeg gjøre mer av! De dagene hjalp meg til å se meg selv fra utsiden, bevisstgjøre mine verdier og ressurser, faktisk få meg selv til å kjenne og føle at det jeg vil - det klarer jeg!
Nå har jeg gjennomført NLP practitioner, og er veldig klar for Master practitioner til høsten.
Du Eli, har så langt lært meg å ta i bruk egne verktøy, hente frem det jeg har - og det er ikke så lite. Det er godt å kjenne at jeg kan bruke mine erfaringer på godt og vondt til noe positivt, ved hjelp av mental trening og riktig bruk av verktøyene mine så vil jeg bli en bedre utgave av meg selv, og ikke minst nå så langt jeg vil!
Tusen takk! Jeg gleder meg til fortsettelsen!❤️
Elin Kristoffersen / Ucan

Elin Kristoffersen

Veileder og fagansvarlig Podium Jobb og karrieresenter
Det eneste jeg angrer på, er at jeg ikke tok denne utdanningen før! Jeg sitter igjen med så mange enkle verktøy for å bedre mitt eget og andres liv, mitt syn på meg selv og omgivelsene er endret, noe som har gitt langt bedre relasjoner og en tryggere utgave av meg selv. Gjennom 15 år som coach i karriereveiledning har jeg tatt mange kurs, men denne NLP-utdannelsen  har utviklet meg mest personlig og gitt meg de beste praktiske verktøyene for å bedre andres livssituasjon. Om du lurer på å ta et kurs for å bli en bedre utgave av deg selv, så vil jeg på det sterkeste anbefale NLP-utdanning hos UCan! Min hverdag er endret, det kan din også.
Hilde Anette Langfeldt / Ucan

Hilde Anette Langfeldt

NLP Master Practitioner
For meg begynte NLP-eventyret med et Livsstilsendringskurs i Spania i regi av UCan Coaching & NLP Academy. Der fant jeg fort ut at det var mer enn mat-og treningsvaner som måtte gjøres noe med. Det å få en innsikt i hvilket fantastisk verktøy NLP er,  ja både for bruk til selvhjelp og i mang en setting med andre mennesker, det gjorde sitt til at jeg valgte å gå hele veien og bli NLP Master Coach. Og hvorfor valgte jeg å reise helt til Drammen når jeg bor i Kristiansand? Først på grunn av den gode atmosfæren som NLP Trener Eli skaper i gruppene. Viktige verdier for meg som Trygghet, Tillit, Glede og Takknemlighet er alltid å finne hos UCan. Det at de tilbyr en international sertifisering ITA var også medvirkende årsak for meg som ønsker å jobbe i utlandet som coach i tillegg til Norge. Og å få være i «NLP-Bobla» hele tiden mens jeg var på skolen, slippe å reise hjem til hverdagen,  var for meg helt fantastisk! Kan absolutt anbefales! NLP har for meg vært en eventyrlig reise i mitt indre jeg, den tar faktisk aldri slutt og  jeg lærer kontinuerlig. NLP er et verktøy som jeg ønsker at alle mennesker skal lære og ta i bruk. Det er som ordtaket sier…… Riktig Verktøy er over halve jobben!
Morten Rustestuen / Ucan

Morten Rustestuen

NLP Master Coach
For meg har NLP vært en reise. En reise der jeg gikk ombord uten å vite hvor jeg skulle. En reise med enveis billett. En reise der det eneste som syntes klart var at det skulle bestiges høye fjell og forseres mørke daler. Syns du dette høres skummelt ut? Ja, det er på en måte det, men jeg kan love deg en reise ulik alle andre du før har hatt. En reise i et landskap som handler om hvordan våre sanser, følelser, tanker, kommunikasjon og adferd virker sammen. For meg har det blitt en ny tidsregning. Og det beste av alt er at turen bare fortsetter og fortsetter.
Heidi Elén Halvorsen / Ucan

Heidi-Elén Halvorsen

NLP Master Practitioner
Dette har vært intense og fantastisk lærerike dager. De har gitt meg verktøy - spesielt New Code NLP med sine konkrete, enkle, effektive teknikker - som jeg nå benytter i hverdagen.
Lene Farstad / Ucan

Lene Farstad

Leder og NLP Master Coach
Jeg ser nå på ting med nye øyne. 
NLP har gitt meg ny lærdom om å ta de rette valgene - og ikke minst fått bekreftet at dette ”er meg”. Dette har ført til at jeg både tenker og snakker på en annen måte enn tidligere. NLP har gitt meg teknikker og verktøy som kan være til hjelp i alle situasjoner, både privat og jobb. Det var alt jeg håpet på! Jeg har nå gjennomført min NLP-coachutdannelse hos UCan Coaching & NLP Academy i Drammen. Og ser meg ikke tilbake! Wow,  for en reise det har vært! I tillegg til 4 sertifiseringer har jeg nå innsikt i hvordan vi mennesker tenker og gjør, og ikke minst har jeg fått kunnskap om hvordan jeg kan være en veiviser for andre. Mange nye "verktøy i verktøykassen" som jeg bruker hver eneste dag, både som coach, leder og medmenneske. Dette kan ikke måles i tid eller penger, dette er en investering i livet, både ditt eget og i livene til de rundt deg. NLP-trener Eli møter godt forberedt med meget høy kunnskap, og hun evner å skape god atmosfære for læring. Hun er 100 % tilstede og guider deg gjennom hele utdannelsen. Jeg kjenner på takknemlighet for at jeg har blitt en del av NLP-familien!