UCan holder til på Tangen i Drammen – rett på bryggekanten ved Drammensfjorden i en av byens eldste bygninger, en sjøbod fra 1867. Vi har leid underetasjen hos Drammens eldste gjenværende virksomhet – seilmaker Peter Høeg – som i 2017 feiret 250 års jubileum. Dagens Peter Høeg er 6. generasjon seilmaker.

Ucan / Kurslokaler i Drammen

I lokaler med masser av personlighet og atmosfære, samt historien bokstavelig talt synlig i veggene, gjennomfører vi våre kurs i inspirerende omgivelser. I sommerhalvåret ser vi ut på en fargerik og lokkende Drammensfjord med stor trafikk av lystbåter – og unner oss svalende bad fra brygga i lunsjpausen. På vinteren ser vi ut over en dramatisk, isbelagt fjord med svart-hvite kontraster og drivende frostrøyk. Hele året hører og kjenner vi dunkene fra de store skipene som seiler forbi våre vinduer – til og fra Drammen havn. Vi fornemmer lukten av tang og tjære. Alle sanser er mobilisert når vi i undervisningen gir faglig påfyll i kunnskapen om årsaken til at vi mennesker tenker, sier og gjør slik vi gjør.

Disse fantastiske rammer fyller team UCan med et innhold som alle kursdeltakere omtaler som «tiden før og tiden etter NLP hos UCan». Les mer om hva våre studenter sier om sine opplevelser fra våre kurs.

NLP Practitioner
UCan - Her bor vi
UCan - Her bor vi