Sliter ditt barn med å takle hverdagens press ?

Opplever du som forelder at din ungdom har behov for å styrke sin evne til å takle hverdagens utfordringer og press? UCan Coaching & NLP Academy bidra til dette med sine kurs for ungdommer i ungdomsskole og videregående skole.  Sammen med NLP Trener Eli har NLP Master Coach Dina og NLP Master Coach Magnus utviklet et program som skal øke ungdommenes bevissthet til deres egne drømmer, verdier, ressurser, holdninger og personlige egenskaper.

Det er kjent at ungdommer i dag opplever stort press og mange utfordringer i hverdagen.  Vi vet at mental trening er anerkjent i idretten, men vi i UCan opplever at ungdommer generelt vil ha nytte av dette.

Over to dager vil vi sammen skape en trygg ramme for egen personlig utvikling, samt en mental styrke som bidrar til at ungdommen kan ta eget grep om sine utfordringer i hverdagen.

Kursets innhold

  • Ungdommen vil lære øvelser og verktøy som gir de forståelse for og kontroll over sine følelser og reaksjoner.
  • Ungdommen vil også opparbeide seg økt selvtillit, bedre selvbilde, motivasjon, stressmestring og evnen til å styre kommunikasjonen med seg selv, og de menneskene de har rundt seg.
  • Ungdommen vil bli introdusert for et uhøytidelig læringsmiljø, som skal oppleves som et avbrekk fra det de opplever til vanlig i sin skoleundervisning.
  • Ungdommen vil bruke egne opplevelser og refleksjoner til å endre sin oppfatning av utfordringer, frustrasjoner, motivasjoner og spørsmål til fremtiden.
  • Ungdommen vil oppleve en prosess som gjør at de kan «gi jernet» og få det beste ut av tiden frem mot avsluttende eksamen.
  • Sammen skal de gjøre drømmene til spesifikke mål – og lage en plan for å gjennomføre de innenfor realistiske og målbare rammer, skreddersydd til hver enkelt.

Dette sier ungdommene:

På hvilke måte har kurset vært nyttig for deg, allerede nå og i fremtiden?

Ida sier: Hvis jeg stresser og det kan være nyttig når jeg føler meg litt deppa.

Elise sier: Takler stress bedre. Det er nyttig for meg både nå og i fremtiden.

Hvilke temaer i undervisningen var mest nyttig?

Ida sier: Kommunikasjon og hvordan takle utfordringer.

Elise sier: Stresstema.

Praktisk informasjon

Vi holder kurset i små grupper fra 8 – 12 deltakere.

Datoer kommer.

 

 

Pris: kr 1900,- Inkl. lunsj og forfriskninger.

Kursleder Magnus Alexander Haals er ansvarlig for  Coaching og mental trening av ungdom, samt kursleder “Mental trening for ungdom” i juni.

Magnus er internasjonalt sertifisert som NLP Master Coach hos UCan Coaching & NLP Academy. I tillegg er han undervisningsassistent på våre NLP utdanninger.

Magnus tilhører selv «den yngre garde», og har ungdomstiden ferskt i minnet med alt hva dette innebærer av svært relevante erfaringer. Han har en evne til å skape et varmt, forståelsesfullt og inkluderende arbeidsklima, som inspirerer til både innsats og varig endring hos deltakerne. Han har med seg en utadvendt og positiv energi til kursene sine, som påvirker deltakerne til lave skuldre med åpne sinn for å etablere en ny modell av verden omkring seg.

Kursleder Dina Krokli er ansvarlig for coaching av barn og unge, samt kursleder “Mental trening for ungdom.”

Dina er internasjonalt sertifisert som NLP master coach fra Coaching og NLP Skolen Norge, og har vært tilknyttet UCan coaching og NLP Academy siden 2014.

Dina er udannet innen spesialpedagogikk fra Universitetet i Sørøst-Norge, og har i tillegg til å jobbe som NLP coach, 14 års erfaring fra arbeid med barn og ungdom både fra skole og som karriereveileder for Sonans Karriere.

Som hovedstyrke i sin relasjonsbygging har Dina fokus på å se og anerkjenne ulike behov og ressurser hos de hun møter. Som person er Dina opptatt av å være kongruent i forhold til sine verdier og møte personer med respekt og forståelse samt en innsikt i ulike problemstillinger og utfordringer basert på erfaring. I sin tilnærming har Dina en uformell tone og evner å bygge bro i sin væremåte som skaper en trygg plattform for utvikling med fokus på mestring, selvfølelse og Empowerment.