NLP Premium Practitioner / Ucan

NLP Premium Practitioner

Utdanningen er relevant for deg som ønsker å hjelpe andre mennesker med deres personlige utvikling, samt å få  kompentanse innen kommunikasjon både privat og arbeid. I tillegg bidrar utdanningen til selvutvikling eller endring i eget liv.

Gir international sertifisering som NLP Practitioner og New Code NLP Practitioner. Samlet kaller vi det for NLP Premium Practitioner og er grunnlaget for steg 2 i NLP Coach/Mental trener utdanning.

Les mer

New Code NLP Practitioner

Påfyll av mer NLP-kunnskap med fantastiske verktøy ?

Vi vet at det er vanskelig å jobbe med med mennesker vi kjenner fordi det ikke alltid er greit å åpne opp for alt til kjente.  Men ved hjelp av New Code teknikker og øvelser kan vi hjelpe uten å vite noe som helst! Den seneste utvikling innen NLP av medskaper John Grinder. Her er fokus på å jobbe med underbevisstheten fullt aktivert for en optimal endring. Som en av 2 NLP-skoler i Norge er UCan stolt over å kunne tilby international sertifisering i New Code NLP Practitioner ITA.

Les mer

NLP Premium Master Practitioner / Ucan

NLP Premium Master Practitioner

Utdanningen bygger på NLP Premium Practitioner. Dette er for deg som ønsker å fordype deg i NLP-faget, lære mer spesifikt om enkelte temaer og tilegne deg ny og dypere NLP-kunnskap.

Steg 2 i utdanning som NLP-coach/mental trener.

Les mer

NLP Premium Master Practitioner / Ucan

NLP Premium Master Coach

Utdanningen bygger på NLP Premium Master Practitioner. Det er for deg som ønsker å jobbe som coach og mental trener. Det er steg 3 i Coach/Mental trener utdanningen.

Les mer

NLP Business Practitioner

Endringer i organisasjoner og bedrifter øker dramatisk i antall, hastighet og omfang. World Economic Forum sier at 2 av 3 av dagens 6-åringer vil få jobber som ikke er oppfunnet enda. Evnen til å utvikle organisasjoner til kollektiv læring, samt å omfavne endringer bedre og raskere, vil bli den kraftigste og mest varige konkurransemessige fordelen over alle. Kunnskapen om mellommenneskelige forhold (NLP) vil bli kritisk suksessfaktor nr. 1 for å lykkes.

Les mer

DuOgJegOgViTo –
"Parforholdet fra bra til bedre"

Bli med oss på opplevelseshelg i den barske vestkyst i Løkken, Nordjylland, Danmark. I tillegg til unike opplevelser i vær og vind, lokale spesialiteter og danske delikatesser vil vi bidra med faglig innhold rettet mot dere som par.

Les mer

Ucan Livsstilendring Spania

Livsstilsendring med NLP – Mental trening og coaching

Hvert år holder vi kurs i vakre Villajoyosa, Spania. Idrettsutøvere trener mentalt for å gjennomføre endringer og nå mål. Hvem har sagt at ikke alle kan bruke de samme metoder for å nå egne mål i forhold til livsstilsendringer. Kurset passer for deg som vil ha mer energi og glede og en sunn kropp og sjel med gode vaner som er lett å få til i hverdagen.

Les mer

Mental trening for ungdom

Opplever du som forelder at din ungdom har behov for å styrke sin evne til å takle hverdagens utfordringer og press? UCan Coaching & NLP Academy bidra til dette med sine kurs for ungdommer i ungdomsskole og videregående skole. NLP Coach Magnus og Dina samt NLP Trener Eli har utviklet et program som skal øke ungdommenes bevissthet til deres egne drømmer, verdier, ressurser, holdninger og personlige egenskaper.

Les mer

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få info om våre kurs og NLP utdanninger.