Bestill gratis veiledningstime

Vi tilbyr en gratis og helt uforpliktende veiledningstime for at du skal være trygg på dine valg. Dette gjelder både om det er kurs/utdanning eller coaching/mental trening. Det er viktig at din prosess blir så vellykket som mulig, at vi sammen finner ut av om UCan er noe for deg og hvem i vårt team du bør jobbe sammen med.

Om NLP & Coaching

NLP er i dag den mest anerkjente metoden innen moderne psykologifag. John Grinder og Richard Bandler var medskapere av NLP på 70-tallet.  Det har vært stor utvikling innen NLP fra mange dyktige mennesker, og den siste utvikling fra John Grinder er New Code NLP. UCan en av to skoler i Norge som kan tilby en internasjonal sertifisering fra John Grinders organisasjon ITA.

Om oss

UCan Coaching & NLP Academy består av mennesker med unike ferdigheter til effektivt å bidra som katalysatorer i personlig utvikling og endringsprosesser. Team UCan består av et kompletterende team av mennesker med ulik bakgrunn og utdanning med en fellesnevner, nemlig en lidenskap om å bidrat til resultater hos mennesker i «bevegelse» ved hjelp av NLP.

De mest anerkjente coacher og mentale trenere i hele verden jobber med NLP-teori og teknikker/øvelser. John Grinder har selv undervist mentale trenere på Olympiatoppen allerede på 1990-tallet.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få info om våre kurs og NLP utdanninger.

Dette får du

009-chart

Undervisning i små grupper

Kvalitet i undervisning og resultater - og dermed en viktig årsak til fornøyde kunder - er at vi underviser i mindre grupper, fra 8-12 deltakere. Dette sikrer en intensiv undervisning i et trygt miljø med plass til å diskutere detaljer og nyanser.
Ucan

Verktøy

NLP er et håndverk med krav til mestring av verktøyene i en tett læreprosess med NLP-trener og ressurspersoner på samlingene. Vår filosofi er at dette er den beste måten å lære på i tillegg til en induktiv læringsmåte.
Ucan – Fornøydhetsgaranti

Fornøydhetsgaranti

Fornøyde kunder er vårt varemerke. Vi har aldri opplevd annet enn meget fornøyde studenter. Det skal imidlertid være helt uten risiko for deg å starte din NLP-utdanning hos UCan. Hvis du i løpet av de 2 første av i alt 3 samlinger på NLP Practitioner ikke skulle være fornøyd, så refunderer vi deg den betalte kursavgiften uten ytterligere diskusjon.
016-certificate

International sertifisering ITA

UCan er et såkalt Certifying Member av ITA - International Trainers Academy. ITA er NLP-gründer John Grinders initiativ for å sikre kvaliteten på NLP-utdanningen slik han ønsker det. Ansvarlig for NLP-utdannelse hos oss, Eli Haals, er en av få New Code NLP ITA-trenere i Europa.

Hva sier våre studenter?

0BF908BC-9A85-466E-A52D-B0D3FF075976_4_5005_c

Anita Olsson Simonsen

NLP Premium Master Practitioner

Opplevelsen av NLP Premium Master Practitioner

Dette halvåret med Master har vært utrolig lærerikt for meg. Det var veldig spennende å gå gjennom en Life coaching, og også prøve dette ut i praksis. Det var også veldig bra å jobbe med og lære om Metaprogrammer, og finne ut mer om hvorfor man gjør som man gjør, tenker som man tenker og sier som man sier, og hvilken personlighet man har og hva vi motiveres ut ifra. Vi jobbet også med «Begrenset tro», som vil si de overbevisninger og de trossystemer man har opparbeidet seg gjennom opplevelser i livet. Det er spennende hvordan man kan endre denne tro, ved å stille spørsmål til troen, om den virkelig er sann og hensiktsmessig.
Men høydepunktet dette halvåret har vært å jobbe med Modelleringsoppgaven. Å jobbe med den, og tanken på å skulle presentere den, var spennende og en stor utfordring for meg. Jeg har ingen erfaring med presentasjoner, og har ikke holdt en tale i hele mitt liv. Så å presentere en oppgave på denne måten var kjempeskummelt.
 

Jeg var så heldig å få modellere vår NLP trener Eli.

Det hun jobber med er veldig i tråd med det jeg ønsker å drive med. Jeg kjente meg fort igjen i Eli som person, og hun er veldig lik meg på mange måter. Hun hadde bare kommet så mye lengre enn meg, og derfor ønsket jeg å lære mere om de stegene hun har tatt for å komme dit hun har kommet. Det er jo det modelleringen går ut på. At man skal tilegne seg en egenskap eller ferdighet fra en person som har en ekspertise som man ønsker seg. Jeg modellerte Eli i «Mot til å gjennomføre»

Modelleringen av Eli.

Det ble en kjempespennende tid, med intervjuer, fine samtaler og observasjoner. Så var det å analysere dette og sette det i systemer, og finne ut hva jeg kunne lære av det. Jeg lærte utrolig mye, og må virkelig fremheve NLP og modellering som en utrolig bra læringsmetode.   Jeg takker Eli for hennes ekspertise, og at hun stilte opp for meg i dette prosjektet. Hun har betydd, og betyr mye for meg.  
Og jeg klarte å presentere!! Jeg jobbet mye med meg selv der, og er så stolt over å klare det.  Jeg er veldig fornøyd med resultatet, og fremførelsen min!
   
stine2

Stine Stenberg Jacobsen

Student

Stine er akkurat ferdig med 1. året på sin bachelorutdanning i HR og organisasjonspsykologi.

Stine hadde behov for å få tilbake fokus på fremtiden og fremtidige mål. Etter lang tid med digital undervisning var dette en stor utfordring. 

Stine, hva var årsaken til at du tok kontakt med oss i UCan?

Årsaken til at jeg oppsøkte en coach var fordi jeg trengte en som kunne hjelpe meg med å fokusere på fremtiden og fremtidige mål. Jeg trengte hjelp med å sortere forskjellige tanker og finne motivasjonen og driven jeg har hatt tidligere.

Vi hadde mange møter på Teams. Hvordan opplevde du forløpet av våre samtaler?

Jeg opplevde forløpet som spennende og til tider litt utfordrende. Jeg fikk reflektert masse, fikk mange gode tips underveis og opplevde en god forståelse. Det jeg satt mest pris på var å snakke med Eli som er profesjonell men likevel føle meg trygg og godt tatt vare på. Jeg utførte en spennende personlighetstest som førte til at jeg lærte meg selv å kjenne enda bedre.

Nå har vi avsluttet coachingen:  Stine -  hva skjer nå videre med deg, og hva vil du si til andre som oppplever å være i samme situasjon som deg?

Nå er jeg lettet fordi jeg har oppnådd de målene jeg satt meg og faktisk gjenomført. Jeg skal fortsette å fokusere på meg selv og brukte triksene jeg har lært fra Eli om å skyve bort bekymringer som jeg ikke får gjort noe med.
fem

Nora Jørgensen

Student

Nora studerer årsstudium i psykologi på 1. år.

 Nora slet med motivasjonen etter en lang periode med digital undervisning – og hadde behov for  hjelp til å ta bevisste og riktige valg for veien videre. Hun fant hos UCan det hun søkte og anbefaler nå varmt coaching til andre i en tilsvarende situasjon.

Nora, hva var årsaken til at du tok kontakt med oss i UCan?

Jeg kontaktet UCan fordi jeg slet med motivasjonen; var alene med mine tanker etter lang tid med digital undervisning. Jeg hadde nådd et punkt hvor jeg trengte klarhet om mål og mening i livet; om hva som er viktig for meg, svarer Nora og fortsetter; I søket etter klarhet om mål og løsninger på veien videre er det sjelden venner og familie som er riktige å snakke med. Jeg trenge en nøytral person, uten egen oppfatning om hva som er riktig for meg, til å både lytte og stille meg utfordrende spørsmål for å åpne opp nye perspektiver for meg. I tillegg var det veldig befriende å dele tanker og si tingene slik jeg hadde det der og da, sier Nora ettertenksomt.

Nora, du og jeg hadde mange møte på Teams. Hvordan opplever du forløpet av våre samtaler?

Min opplevelse var veldig positivt. Jeg fikk hjelp til å sortere tankene mine, å få klarhet og bevisste tanker til å sette meg konkrete mål. Vi brukte jo også tester og verktøy, det var gøy. Nå har jeg fått teknikker jeg kan bruke videre i livet, som kan hjelpe meg når jeg står fast, sier Nora.

Nå har vi avsluttet coachingen:  Nora -  hva skjer nå videre med deg, og hva vil du si til andre som oppplever å være i samme situasjon som deg?

Nå skal jeg fortsette studiene og benytte alle de teknikker jeg har lært underveis hos Eli og UCan. Coaching er noe jeg sterkt kan anbefale, avslutter Nora.
Stian

Stian Hakestad

Byggingeniør/ NLP Master Coach

Jeg opplever at jeg har fått en mye bedre forståelse rundt mitt eget liv og min væremåte, hvorfor jeg gjør som jeg gjør og at jeg kan velge å reagere på min omverden.

Jeg vet nå at det er grunner for at mennesker føler slik de føler, og at de handler deretter. Dette øker min trygghet i meg selv og gir meg en ro i situasjoner hvor jeg hadde vært stresset tidligere, terningkast 6.

Min NLP-reise hos Ucan Coaching & NLP Academy har vært fantastisk fra første dag. Da jeg startet var jeg sliten, midt i en sorgprosess og i tillegg var det mye stress på jobb.

Her fikk jeg endelig gått i dybden i meg selv, oppleve andre gjøre det samme, og jeg turte endelig å også kjenne på det vonde.

Tiden hos UCan har gitt meg nye bånd, flotte opplevelser og nye vaner i hverdagen som har vært mitt alfa og omega for å kunne leve et godt liv videre.

Jeg har lært utrolig mye om meg selv, og hvordan jeg kan hjelpe andre. Dette gir meg en trygghet og det er godt å kunne bidra til noe større enn seg selv.

Det har vært flotte toner, gode samtaler og fine stunder med Ucan-gjengen som jeg har blitt en del av. NLP-trener og ressurspersoner har virkelig gitt av seg selv, noe som har gitt meg som deltaker mye.

Vil absolutt anbefale de som måtte ville og trenge et frisk pust, en endring eller som bare dras mot å hjelpe de rundt seg til noe bedre til å starte på utdanningen til Ucan. Dette får du utbytte av uansett hvilken jobb du har og hva du vil bruke det til, selvutvikling er så viktig og føles så bra med den nye innsikten man får.
IMG_1138 2

Jan-Erik Sandnes

Salg - Teknisk
For meg har dette vært en personlig reise og utvikling. Det har gitt meg verktøy og teknikker som kan benyttes videre i livet. Om du tenker på coaching, kunnskap og eller eventuelt utdanning. Mitt råd er se på dette nå, ikke utsett avgjørelsen. Ucan har et fantastisk tilbud som passer for alle. Lykke til.
IMG_1130 2

Maria Shanti-Kleppe

Salg/rådgiver/kunderservice
Å få delta på mental trening kurset var mitt første møte med Ucan, Eli og Magnus!
Det var fantastisk givende og motiverende, de få dagene ga meg så enormt mye! Det viktigste med å få delta var den opplevelsen av at dette er så viktig, så enkelt men allikevel så vanskelig - dette vil jeg gjøre mer av! De dagene hjalp meg til å se meg selv fra utsiden, bevisstgjøre mine verdier og ressurser, faktisk få meg selv til å kjenne og føle at det jeg vil - det klarer jeg!
Nå har jeg gjennomført NLP practitioner, og er veldig klar for Master practitioner til høsten.
Du Eli, har så langt lært meg å ta i bruk egne verktøy, hente frem det jeg har - og det er ikke så lite. Det er godt å kjenne at jeg kan bruke mine erfaringer på godt og vondt til noe positivt, ved hjelp av mental trening og riktig bruk av verktøyene mine så vil jeg bli en bedre utgave av meg selv, og ikke minst nå så langt jeg vil!
Tusen takk! Jeg gleder meg til fortsettelsen!❤️
Elin Kristoffersen / Ucan

Elin Kristoffersen

Jobbspesialist Kirkens Bymisjon, Drammen
Det eneste jeg angrer på, er at jeg ikke tok denne utdanningen før! Jeg sitter igjen med så mange enkle verktøy for å bedre mitt eget og andres liv, mitt syn på meg selv og omgivelsene er endret, noe som har gitt langt bedre relasjoner og en tryggere utgave av meg selv. Gjennom 15 år som coach i karriereveiledning har jeg tatt mange kurs, men denne NLP-utdannelsen  har utviklet meg mest personlig og gitt meg de beste praktiske verktøyene for å bedre andres livssituasjon. Om du lurer på å ta et kurs for å bli en bedre utgave av deg selv, så vil jeg på det sterkeste anbefale NLP-utdanning hos UCan! Min hverdag er endret, det kan din også.