NLP Premium Practitioner

NLP Premium Practitioner / Ucan

Steg 1 i utdanning som NLP-coach/mental trener. Utdanningen er relevant for deg som ønsker å hjelpe andre mennesker med deres personlige utvikling, samt å få kompentanse innen kommunikasjon både privat og arbeid. I tillegg bidrar utdanningen til selvutvikling eller endring i eget liv.

Kurset gir international sertifisering som NLP Practitioner og New Code NLP Practitioner. Samlet kaller vi det for NLP Premium Practitioner og er grunnlaget for steg 2 i NLP Coach/Mental trenerutdanning.

De kunnskaper og ferdigheter som du vil tilegne deg som NLP Premium Practitioner vil gjøre det mulig for deg å se livet ditt med en større klarhet. Du vil få en ny kontakt med dine indre ressurser som grunnlag for proaktivt å forme din egen fremtid, samt leve livet i harmoni med dine bevisste verdier.

Målgruppe

Utdanningen er relevant for alle personer – uavhengig av bakgrunn, erfaring og utdanning – som ønsker selvutvikling/ endring i eget liv og/eller å hjelpe andre mennesker med deres personlige utvikling. Det være seg for eksempel ledere, selgere, foreldre, undervisere, helsepersonell, saksbehandlere, m.fl. Kort og godt alle som jobber med mennesker eller ønsker å jobbe med mennesker.

Dersom du ønsker mer informasjon om kurset se link nedenfor eller ta kontakt med kursansvarlig Eli Haals på telefon 900 85 313.

Kursplan

Utdanningen går over 12 dager fordelt på 3 moduler:

Modul 1: 25. –28. april
Modul 2: 23. –26. mai
Modul 3: 13.–16. juni

Alle dager fra kl. 10. – 17.00.

Adresse

Havnegata 97 C, 3040 Drammen

Pris

Kr 35000,–